stoppakissie

Alla inlägg under januari 2010

Av Personligt Personligt - 23 januari 2010 16:00

 

“GE MIG KAMERAN PHILIP!!”

 

Fyfan för såna männsikor, tack iaf för alla stöttande kommentarer ang händelsen igår.. :( Känns skönt att veta att man inte är ensam när det finns såna här männsikor lösa… Usch, mår illa av att se henne!

 

 

Texter & Bilder Kommer från Kissie

Av Personligt Personligt - 23 januari 2010 11:55

(02:42) – Hemsk kväll -


Usch.. Jag har aldrig tänkt på hur besatta vissa männsikor kan bli utav än! Ni skulle bara sätt ikväll hörrni.. Det började med att min killkompis skojjade runt med sig kamera (han var fotograf på festen) och jag ville inte vara med på bild, så jag höll för ansiktet och gick iväg..


Då tar den här tjejen ifrån hans kamera och börjar fota mig..? Jag ber henne självklart att sticka iväg och sluta fota mig eftersom jag inte känner henne. Jättekonstig! Men hon slutar inte fota mig, utan hon närmar sig oss istället och tar bilder på Amir och dom vid mitt bord. Rosanna blir skitförbannad och ställer sig upp och ber henne en gång till at gå där ifrån, tjejen lyssnar inte och stirrar på mig medans hon skriker “varför får jag inte ta bilder på dig för?!!” och jag tycker bara hon verkar läskig så jag vänder bort ansiktet och ber dom andra putta bort henne från mig.


Rosanna puttar alltså då bort henne från mig men då blir hon helt rasande..?! Hon flyger på Rosanna som en apa och försöker slå henne?! Jag antar att hon försöker komma åt mig så jag går en bit därifrån. Hon börjar dock springa efter mig och hon håller fast i min arm och säger att hon vill vara min vän och jag ska sluta springa ifrån henne? Hennes blick var nog dock det läskigaste jag sätt, hon ville inte släppa taget om min arm och jag ber henne släppa mig men det gör hon inte. Då kommer några andra och puttar bort henne yttligare en gång från mig..


Jag eskoteras ut med 5 vakter som skyddar mig och hon fick åka in till polisen.. Hoppas hon nyktar till eller förstår vad hon håller på med för sådär gör man inte, vare sig om jag är känd eller inte..?! Männsikor förstår nog inte hur läskigt det kan vara för mig som allmän person när männsikor närmar sig än med en besatthet i blicken.. Tänk er själva när ni är på stan och ser folk som kanske tittar lite extra på dig och du börja undra “oj varför tittar dom på mig, tycker dom att jag ser konstig ut eller har dom hört någonting om mig..?”, ja tänk er sen då mig som har hela stan som vänder sig om när man går förbi.  Usch, har verkligen inte lust att gå ut på ett tag nu alltså..

 

 

 

Texter & Bilder Kommer från Kissie

Av Personligt Personligt - 22 januari 2010 21:59

Hej bloggen! ;)


Efter att ha gömmt mig från ett gäng kameror på stan har jag äntligen kommit fram till Östermalm hos Steffi! Vi ska fixa oss lite och dricka givetvis.. Ytterst mysigt! Amir och Rosanna är på väg hit också, dom ska köpa med sig utblandning.. Tur! Vi hade heeelt glömmt bort det haha! Lite update iaf på vad Sveriges största bloggerska håller på med, vad gör ni själva?




Texter & Bilder Kommer från Kissie

Av Personligt Personligt - 22 januari 2010 17:44


Texter & Bilder Kommer från Kissie

Av Personligt Personligt - 22 januari 2010 17:42


Åh kolla, hittade den perfekta partylåten inför ikväll! ;) Det är ett band som heter Royal Republic och låten heter ”All because of you” Hittade den för några dagar sedan och seriöst lyssnat sönder låten! Vad tycker ni läsare? Visste ni att jag hade jag hade lite rockigare musiksmak..?



       


Texter & Bilder Kommer från Kissie

Av Personligt Personligt - 22 januari 2010 16:48

 

Andreas Carlsson’s snygga stil!


Han måste ju vara en av dom män som verkligen klär sig snyggast! Det här är andra gången han hamnar på min exlusiva inne-lista pga av sin snygga stil.. ;) Fan att han bara var så gammal..



Rutiga skjortor, på killar!


Nej det är bara så snyggt..






*Ingen beskrvning*


När jag ser detta vill jag färga håret brunt och köpa mig en polotröjja.. Det här var den värsta jag sätt! Tubtop, “silikonposen” och sen en.. Skarf..?! TACKY!!


 

 

Lösnaglar!


Usch, så tacky..? Vill man ha långa naglar ska man gå till en manikyrist och göra det “på riktigt”. Inga billiga h&m-naglar skulle få pryda mina vackra fingar.. Usch! Så vill ni se fina ut, tro mig använd inte lösngalar.. Ni ser bara billiga ut då!



Jackies hemska klädstil!


Nej det här är nog det värsta sätt.. För det första, kjolen..?! Och vissligen sägs det att svart ska “försmala” men det verkar inte stämma riktigt.. + sminket.. Vit arm och orangea-skiftningar i ansiktet? Nej.. :(


 

Bloggerskan fuckme!


Kritik hör väll till att vara bloggera..? Vissa får mer, vissa får mindre men sen har vi dom som helt enkelt tror att dom är så perfekta att ingen märken att hon tex photshopar ALLA sina bilder, jag menar.. Bruden verkar seriöst tro att man inte ser hennes gigantiska porer? Men det roliga med det är att denna bloggerska även skyller ifrån sig på det, det var “värme-lampornas fel, dom öppnade porerna så dom såg stora ut..!”


Nej, en fetdiss på henne! Lite fegt att radera alla negativa kommentarer..? Och inte för att glömma att hon stängde ner sin frågestund här om dagen för hon fick så många frågor om varför hon ljuger om sin hy.. *suck*.. Haha, alla kan ju inte hålla standarden som jag håller, eller vad säger ni..? ;)



Osminkad, haha my ass.. Photshop <3



Texter & Bilder Kommer från Kissie

Av Personligt Personligt - 22 januari 2010 15:17

Jag sprang  nyss och hämtade ett litet paket nämligen.. ;) Det var ett härligt paket från http://chique.se som har skickat hem en del som jag har beställt! Bland annat en väska (visar den senare) och massa smycken! Bland annat en hjärtring om man kan öppna (naw..) och en riktig bling-bling ring.. Soo kissie-style! ;)  Haha! Blev genast på bättre humör..! Konstigt.. *fniss*



 

 

 

http://www.chique.se/ringar/

 

 

http://www.chique.se/ringar/



Texter & Bilder Kommer från Kissie

Av Personligt Personligt - 22 januari 2010 13:22

Åh kolla.. MER FANBREV! ;) Tänk att mina 100 000 bloggläsare älskar mig så mycket..? Det är en rätt fantastisk kännsla! Här fick jag ett fanbrev från 2 tjejer som kanske är 13 år gammla. Dom har ritat massa “fina” teckningar, haha nej jag skojja dom var rätt fula faktiskt men visst är det tanken som räknas? Blev iaf jätteglad och det var väldigt fina ord i brevet,


- tack så mycket tjejer! ;)



Texter & Bilder Kommer från Kissie

Presentation

Hej!
Efter att vi blev avstängda från Blogg.se så håller vi hus på bloggplatsen.se istället.
Vi var två personer innan men nu är det bara jag som ska se om jag kan driva denna bloggen för eran skull....
TYCKER NI INTE OM DEN BEHÖVER NI INTE VARA HÄR!!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bubbelroom

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards